Ne cerem scuze in mod public tuturor colegilor de la Realitatea TV. Aceasta este decizia pe care, ieri dimineata, a luat-o, in numele redactiei ZIUA, staff-ul editorial al publicatiei, intrunit intr-o sedinta de urgenta. Motivul este ca, in calitate
Ne cerem scuze in mod public tuturor colegilor de la Realitatea TV. Aceasta este decizia pe care, ieri dimineata, a luat-o, in numele redactiei ZIUA, staff-ul editorial al publicatiei, intrunit intr-o sedinta de urgenta. Motivul este ca, in calitate de reprezentant Civic Media, Victor Roncea, care este totodata si seful Departamentului de Politica Externa al Ziarului ZIUA, la masa rotunda organizata de Jurnalul National si-a permis, intre altele, sa faca o afirmatie denigratoare la adresa Realitatii TV. Ziaristii de la ZIUA nu-si insusesc acuzele aduse de Roncea Realitatii TV si isi exprima in mod public regretul. Cu acest prilej, facem precizarea ca, indiferent de existenta unei demarcatii clare intre politicile Civic Media si ZIUA, este de neacceptat ca o persoana care lucreaza in redactia noastra, si inca intr-o functie de conducere, sa creeze confuzii in perceptia publica, lansand teme care vin in contradictie cu principiile, cu politica sau cu pozitia Ziarului ZIUA. De altfel, Victor Roncea a primit, in acest sens, un avertisment sever si s-a angajat ca, in viitor, sa se abtina de la asemenea luari de pozitie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.