reluat, intr-o emisiune televizata, tema privind jocurile pe care omul de afaceri le face in partid, aratand ca magnatul petrolului autohton a dorit sa faca din PNL un instrument pentru negocierea intereselor economice proprii. "Atunci cand es
reluat, intr-o emisiune televizata, tema privind jocurile pe care omul de afaceri le face in partid, aratand ca magnatul petrolului autohton a dorit sa faca din PNL un instrument pentru negocierea intereselor economice proprii. "Atunci cand esti un mare om de afaceri, ai doua modalitati de a-ti promova interesele: printr-o competitie onesta cu ceilalti sau incercand sa obtii niste beneficii care nu sunt rezultatul competitiei oneste. Tranzitia din Romania, din pacate, a creat mari oameni de afaceri, mai ales prin acest mod de extragere a rentelor prin intermediul unor surse de putere. Politica este folosita ca o resursa pentru obtinerea de avantaje economice", a spus Stoica. El a precizat ca s-a opus intentiilor lui Patriciu, lucru care a determinat coalizarea oamenilor acestuia impotriva lui. Fostul presedinte al partidului a mai aratat ca si seful statului este hotarat sa demonteze "oligarhia politica" din Romania si ca Basescu nu a dat dovada de ipocrizie in acest domeniu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.