Dupa cum era de asteptat, au aparut si contestatiile oficiale dupa ultima licitatie pentru atribuirea licentelor 3G. Ieri, atat Cosmote, cat si Radiocom au depus contestatii la Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.
Dupa cum era de asteptat, au aparut si contestatiile oficiale dupa ultima licitatie pentru atribuirea licentelor 3G.

Ieri, atat Cosmote, cat si Radiocom au depus contestatii la Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.
In urma cu o saptamana, IGCTI a desemnat pe RDS&RCS si Telemobil drept castigatori ai ultimelor doua licente 3G ramase de alocat. In urma studierii dosarelor celor 4 companii implicate in licitatie, rezultatul final a aratat astfel: oferta RDS a totalizat 90,41 puncte, cea a Telemobil 73,71 puncte, Cosmote a acumulat 59,74 puncte, in timp ce Radiocom 49,58 puncte.
Rezultatul contestatiilor va fi comunicat de catre IGCTI in termen de sapte zile. Primele doua licente 3G au fost obtinute de catre Vodafone si Orange in toamna lui 2004. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.