Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, l-a urmarit joi seara pe Marek Cech, portarul campioanei en-titre al Cehiei, Slovan Liberec, in meciul din Cupa UEFA cu detinatoarea trofeului, FC Sevilla. Desi i-a luat apararea portughezului Carlos

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, l-a urmarit joi seara pe Marek Cech, portarul campioanei en-titre al Cehiei, Slovan Liberec, in meciul din Cupa UEFA cu detinatoarea trofeului,
FC Sevilla.

Desi i-a luat apararea portughezului Carlos Fernandes, Mihai Stoica a inceput deja cautarile pentru postul de portar. Joi seara, el a asistat la meciul Slovan Liberec - FC Sevilla, monitorizandu-l cu mare atentie pe goalkeeper-ul echipei din Cehia, Marek Cech.
EXPERIENTA. Desi n-a avut o prestatie foarte sigura, demonstrand destula nesiguranta mai ales la capitolul priza, Cech are avantajul unei experiente destul de mari. La cei 30 de ani impliniti, portarul lui Slovan este rezerva fratelui sau, mult mai celebrul Petr Cech, insa dupa groaznica accidentare a vedetei de la Chelsea va fi titular in echipa nationala. De asemenea, Marek Cech a aparat poarta lui Slovan in toate cele zece etape disputate pana acum in campionatul ceh, dar si in partidele echipei sale in preliminariile Ligii Campionilor si ale Cupei UEFA.
DEZAVANTAJ. In cazul in care Marek Cech va fi transferat in Ghencea, el nu va putea fi folosit in meciurile din Cupa UEFA, competitie in care Steaua are mari sanse sa ajunga din postura de ocupanta a locului 3 in grupa Ligii Campionilor. Asta pentru ca portarul ceh a apucat sa joace in Cupa UEFA pentru Slovan Liberec, iar regulamentele forului european sunt extrem de stricte in aceste cazuri. Totusi, Cech ar putea sa nu fie singurul portar transferat de Steaua, managerul Mihai Stoica declarand ca echipa din Bdul Ghencea va aduce doi portari in aceasta iarna. Pretul lui Marek Cech este de aproximativ 400.000 de euro.

IN GHENCEA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.