Carlos din ultima vreme, dar si de evolutiile israelianului Klemi Saban, ale lui Ovidiu Petre si de accidentarile repetate ale lui Gigel Coman. O problema destul de grava cu care se confrunta Steaua este lipsa unui portar de valoare. Desi managerul M
Carlos din ultima vreme, dar si de evolutiile israelianului Klemi Saban, ale lui Ovidiu Petre si de accidentarile repetate ale lui Gigel Coman. O problema destul de grava cu care se confrunta Steaua este lipsa unui portar de valoare. Desi managerul Mihai Stoica a fost cel mai mare avocat al portughezului, se pare ca Meme este pus sub presiune de Gigi Becali sa scape de goalkeeper, care greseste meci de meci intr-un ritm accelerat. Surse autorizate pretind ca cei doi au avut un schimb de replici asupra lui Carlos, ale carui zile in Ghencea par numarate.
Vin chiar doi portari straini
Ca un efect la acea discutie, managerul ros-albastrilor a plecat ieri din tara in cautarea unui inlocuitor pentru portughez. Se pare ca lista cuprinde un italian, un ceh si un rus, dar numele lor sunt tinute secrete. "Cu siguranta vom lua un portar, daca nu chiar doi. Vom merge pe ideea unui portar valoros. Nu este vorba de Lobont. Pot dezvalui ca nu este un goalkeeper din Romania", s-a confesat Meme Stoica la emisiunea "Fanatik", de la OTV. In ciuda faptului ca fotbalistul portughez este contestat tot mai puternic de fani, opinia publica, Gigi Becali si oameni din lumea fotbalului, oficialul din Ghencea pare singurul sau aliat: "Daca nu ar fi avut acea interventie cu Standard, Steaua nu ar fi jucat cu Real Madrid. Lumea pune acum lupa pe orice greseala a lui Carlos", a afirmat Meme, care sustine ca este mai dezamagit de reactia suporterilor fata de Carlos si Saban decat de rezultatul cu madrilenii.
Meme l-a jignit pe Voinescu ca e batran
Mihai Stoica a contrazis-o pana si pe fosta mare legenda a CCA, fosta Steaua, portarul Ion Voinescu, care declarase ca managerul ii ia mai mereu apararea lui Carlos, fiindca a luat un comision important la transferul acestuia. "Din pacate, nu sunt agent de jucatori. Toate contractele sunt vazute si semnate de patron. Tot un fost mare portar al Stelei, Vasile Iordache, a fost primul care a semnalat ca acest Carlos poate fi o solutie", a spus Stoica, personaj care a continuat reprosurile la adresa venerabilului om de fotbal, acum in varsta de 77 de ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.