Seful Politiei Romane, chestorul Valentin Fatuloiu, si presedintele Uniunii Sindicale MediaSind, Cristi Godinac, au semnat, in urma cu doua zile, un protocol de colaborare intre cele doua organizatii. Conform intelegerii dintre jurnalisti si politis
Seful Politiei Romane, chestorul Valentin Fatuloiu, si presedintele Uniunii Sindicale MediaSind, Cristi Godinac, au semnat, in urma cu doua zile, un protocol de colaborare intre cele doua organizatii. Conform intelegerii dintre jurnalisti si politisti, acordul prevede "consultarea si sustinerea reciproca a Partilor in initierea si derularea de proiecte parteneriale in domeniul prevenirii criminalitatii". IGPR, prin Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii, va asigura specialisti care sa contribuie la elaborarea proiectelor comune; furnizarea de date cu caracter public din domeniul ce face obiectul colaborarii, in vederea valorificarii acestora in interesul comunitatii prin mediatizare in diverse forme, precum si participarea ofiterilor de prevenire la intalniri cu grupuri tinta si la actiuni cu caracter educativ - preventiv. Totodata, Politia Romana va invita reprezentantii mass-media la actiunile comune, iar proiectele si activitatile derulate vor fi mediatizate. De asemenmea, se va asigura participarea reprezentantilor altor structuri ale Politiei Romane la actiunile la care se impune prezenta acestora.
Uniunea Sindicala "MediaSind" va asigura participarea membrilor uniunii si a personalului propriu, atunci cand se considera necesar acest lucru, la intalnirile cu reprezentantii institutului sau ai altor structuri ale Politiei Romane; valorificarea in interesul comunitatii, prin mediatizare in diverse forme, a datelor cu caracter public din domeniul ce face obiectul colaborarii, furnizate de Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii; promovarea proiectelor derulate in colaborare cu Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii. De asemenea, MediaSind va asigura identificarea unor oportunitati de finantare pentru sustinerea activitatilor comune precum si gestionarea resurselor financiare necesare derularii proiectelor comune. Protocolul va fi trimis tuturor structurilor teritoriale ale partenerilor pentru extinderea colaborarii si la nivel local. (D.M.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.