al lui Mos Craciun - care este renumit si pentru fermele sale de caini husky si reni. Daca va este teama ca nu veti face fata frigului polar, trebuie sa stiti ca in costul pachetului de servicii, de la 1.499 la 1.628 de euro/persoana, sunt incluse si
al lui Mos Craciun - care este renumit si pentru fermele sale de caini husky si reni. Daca va este teama ca nu veti face fata frigului polar, trebuie sa stiti ca in costul pachetului de servicii, de la 1.499 la 1.628 de euro/persoana, sunt incluse si haine, si incaltari termoizolante. Intalnirile cu Mos Craciun, echipa de reni si spiridusi sunt garantate, ca de altfel sI faptul ca nu veti ramane fara cadouri. Nu sunt incluse in pret insa, taxele de aeroport (225 de euro/persoana) si asigurarea medicala.
Chartere de sarbatori si in restul lumii
"Pentru oferta de ski in cabanele Asteli din Pyhatunturi, situate la 5 km de partiile de schi si de centrul localitatii Pyha, au fost vandute 70% din bilete", a declarat Georgiana Nicolae, product manager la Perfect Tour. La fel de cautate par si destinatii mai apropiate de tara, precum Austria cu statiunile de ski, pentru care deja pentru unele dintre ele nu se mai gasesc decat cu greu locuri, spune Letitia Raducea, executive manager la Edelweiss Travel. Vestea buna pentru impatimitii sportului alb este ca cei care doresc sa mearga la schi in Austria pot alege un sejur in luna ianuarie sau februarie, cand preturile scad cu peste 50% .
In general, oferta de ski in Austria in perioada sarbatorilor este de circa 350 de euro (cazare sapte nopti, mic dejun si abonament de ski). Pentru Grecia, un Revelion cu transport cu autocarul, cazare la categoria doua stele, plus masa festiva, este in jur de 150 de euro, dar tarifele bat spre 600 euro, pentru statiuni mai cosmopolite si hoteluri mai luxoase. De altfel, cererea mare pentru astfel de servicii a determinat unele agentii sa introduca curse charter spre Austria. Astfel, J'Info tours ofera pachete de servicii care cuprind 7 nopti cazare in statiuni precum Zell am see, Flachau, Solden, Innsbruck, transport cu avionul, demipensiune la preturi care pleaca de la 409 euro/persoana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.