Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a decis joi numirea unor noi membri in Comitetul Executiv. Este vorba de Oana Petrescu, anterior director al Departamentului de Consultanta si Risc si sef al Diviziei de Servicii Financiare
Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a decis joi numirea unor noi membri in Comitetul Executiv. Este vorba de Oana Petrescu, anterior director al Departamentului de Consultanta si Risc si sef al Diviziei de Servicii Financiare in cadrul biroului din Bucuresti al companiei Ernst & Young, care a fost numita vicepresedinte executiv responsabil pentru Organizare si Operatiuni IT, si de Martin Skopek, anterior director al Departamentului de Retail si membru al Comitetului Executiv in cadrul Ceska Sporitelna, care a fost desemnat vicepresedinte executiv responsabil pentru Retail. Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, Dan Bunea, membru al Comitetului Executiv al bancii, responsabil cu Trezoreria si Pietele de Capital, Jean Andronie, vicepresedinte executiv responsabil cu linia de afaceri Clienti Corporativi isi mentin functiile curente. In legatura cu cea de a cincea pozitie de vicepresedinte executiv, Consiliul de Supraveghere urmeaza sa decida ulterior. Fostilor vicepresedinti executivi ai BCR Natalita Hurduc, Ilie Mihai si Petre Preda li s-au oferit pozitii alternative in cadrul bancii. Numirea in functie a noilor membri ai Comitetului Executiv depinde de aprobarea Bancii Nationale a Romaniei, acestia urmand sa isi inceapa mandatele dupa finalizarea tuturor formalitatilor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.