Miercuri seara, am vazut pe OTV cea mai scarboasa emisiune care s-a difuzat vreodata in Romania. Si, tineti seama, discutam de o tara in care, la un moment dat, Dan Negru umilea niste tineri care voiau cateva milioane de lei si ii punea sa manance b

Miercuri seara, am vazut pe OTV cea mai scarboasa emisiune care s-a difuzat vreodata in Romania. Si, tineti seama, discutam de o tara in care, la un moment dat, Dan Negru umilea niste tineri care voiau cateva milioane de lei si ii punea sa manance bucati de carne cruda si alte scarbosenii.

Dan Diaconescu, simbolul televiziunii de apartament, l-a avut invitat pe un oarecare Gabriel Fatu. Am inteles ca la el, pe scara blocului unde locuieste, ar fi indeajuns de cunoscut incat sa-l salute tanti Maricica de la etajul 4. Individul are o ocupatie pe care mai toti am abandonat-o inca din clasa a IV-a: formeaza numere de telefon la intamplare si face bancuri. Sigur ca, de cand cu Daniel Buzdugan, farsele telefonice au devenit o moda. Una este, insa, sa suni si sa pui un liceu intreg sa intoneze un cantecel ce ar fi reclama la noua „Fanta de lumina“ si alta este sa suni un om insurat si sa-l dai de gol ca are o amanta. Ultimul gen de glume seamana cu a monta o pompa de jacuzzi pe fundul haznalei.

S-au tratat de reumatism intr-un astfel de jacuzzi Dan Diaconescu si Gabriel Embrion, Fatu. Cel din urma avea de la un tip plecat in Por tugalia numarul de telefon al amantului sotiei sale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.