„Telenovela” Mirel Radoi revine in actualitate. Pornita de la oferta lansata de Gigi Becali lui Ramon Calderon, la dineul oficial dinaintea meciului Steaua - Real Madrid, tranzactia s-a incheiat cu mult inainte de a fi definitivata. Ieri
„Telenovela” Mirel Radoi revine in actualitate. Pornita de la oferta lansata de Gigi Becali lui Ramon Calderon, la dineul oficial dinaintea meciului Steaua - Real Madrid, tranzactia s-a incheiat cu mult inainte de a fi definitivata. Ieri, Becali a precizat ca nu mai este dispus sa-l cedeze pe Radoi la gruparea spaniola: „Cum sa-l las sa plece sa joace impotriva mea? Maresc salariile si il tin. N-am nevoie de 20 milioane de euro de la Madrid, cand eu am 200 de milioane in cont la banca. Nu-mi trebuie mie banii lor! Nu-l mai vand!”, a declarat latifundiarul din Pipera, conform site-ului www.stelisti.ro.

Totodata, cotidianul AS a anuntat, ieri, ca gruparea madrilena nu a luat in considerare oferta facuta de Gigi Becali, de cedare a capitanului stelist. „Real Madrid nu a luat in considerare oferta facuta de presedintele Stelei lui Ramon Calderon pentru a-l ceda pe cel mai bun mijlocas central al echipei romane“, a scris AS. Conform aceleiasi surse, Real Madrid ii doreste pe mijlocasii argentinieni Belluschi (23 de ani, River Plate, cotat la noua milioane de euro) si Gago (20 de ani, Boc a Juniors, cotat la 25 milioane de euro). Tot ieri insa, site-ul www.sports.it a anuntat ca italienii de la US Palermo doresc sa-l achizitioneze pe Radoi, in iarna, pentru a-si intari defensiva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.