Sir Paul McCartney a precizat ca va contesta cu "vehementa" acuzatiile conform carora ar fi folosit violenta impotriva lui Heather Mills, cea care i-a fost sotie vreme de patru ani de zile si cu care se afla in plin proces de divort, relateaza BBC on
Sir Paul McCartney a precizat ca va contesta cu "vehementa" acuzatiile conform carora ar fi folosit violenta impotriva lui Heather Mills, cea care i-a fost sotie vreme de patru ani de zile si cu care se afla in plin proces de divort, relateaza BBC online. Intr-o declaratie facuta prin intermediul avocatilor sai, McCartney a transmis opiniei publice (care urmareste evolutia acestui divort cu un interes deosebit) ca "si-ar fi dorit foarte mult sa raspunda acestor acuzatii in public si cu lux de amanunte". "Domnia sa a recunoscut insa, in urma sfaturilor primite, ca singura varianta corecta de raspuns trebuie data in fata instantei care judeca divortul sau", au mai precizat avocatii. "De la esecul mariajului sau, sir Paul McCartney a pastrat tacerea, refuzand sa comenteze articolele din presa, fiind de parere ca este cea mai buna solutie pentru toti cei implicati, mai ales pentru copiii sai", se adauga in aceeasi declaratie.
"The Daily Mail" a relatat pe larg in numarul sau de miercuri despre un document de 13 pagini depus recent la dosar de catre Lady McCartney, document prin intermediul caruia aceasta isi acuza sotul de nenumarate acte de violenta conjugala. Astfel, Heather il reclama pe Paul ca a injunghiat-o in mana cu un pahar spart dupa o cearta si ca apoi a aruncat-o intr-un scaun pentru invalizi, spunandu-i sa-si ceara scuze; a impins-o intr-o cada pe cand era insarcinata in patru luni; a continuat sa consume droguri si bauturi alcoolice in exces, in ciuda promisiunilor facute inainte de nunta; i-a interzis sa-si alapteze copilul; a obligat-o sa amane o operatie cruciala deoarece aceasta se suprapunea cu planurile lui de vacanta. De asemenea, McCartney mai este acuzat ca in noiembrie 2002 (chiar in anul nuntii lor) ar fi strans-o de gat si aruncat-o apoi pe o masa. Phil Hall, purtatoarea de cuvant a lui Heather Mills, a explicat ca procedura de divort este confidentiala si a spus ca nu poate confirma autenticitatea articolului din 'Daily Mail".
Paul McCartney, 64 de ani, si Heather Mills, 38 de ani, s-au intalnit prima data in 1999 datorita unor evenimente caritabile organizate de aceasta din urma, care si-a pierdut piciorul intr-un accident de motocicleta in 1993. S-au casatorit in Irlanda in 2002 si au anuntat ca se despart in luna mai 2006, demarand imediat procedura de divort. Cei doi au impreuna o fetita de trei ani, Beatrice. Ei nu au incheiat un contract prenuptial, astfel incat Mills ar putea cere jumatate din averea personala a lui McCartney estimata la 825 de milioane de lire sterline (1,45 miliarde de euro).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.