Masina primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a fost furata ieri, iar un angajat al sau a fost agresat in timpul incidentului, a anuntat politia locala. Bloomberg nu se afla in masina, un Lexus din 2001, care a fost furata in momentul in ca
Masina primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a fost furata ieri, iar un angajat al sau a fost agresat in timpul incidentului, a anuntat politia locala. Bloomberg nu se afla in masina, un Lexus din 2001, care a fost furata in momentul in care angajatul sau se afla cu treburi in Hackensack, New Jersey, a precizat politia. Ieri dimineata in jurul orei 9, ora locala, o femeie s-a apropiat de masina si i-a cerut niste bani angajatului lui Bloomberg. Cand acesta a refuzat, un barbat a deschis portiera masinii si l-a atacat verbal. "Barbatul l-a pocnit pe sofer in fata, iar femeia a patruns in masina si a inceput sa-l loveasca. La un moment dat, au reusit sa il impinga afara din masina", a declarat un purtator de cuvant al politiei. Masina a fost gasita dupa doua ore, abandonata pe marginea unui drum din regiune, dar suspectii nu au fost prinsi inca. Angajatul lui Bloomberg, despre care politia a precizat doar ca are 62 de ani, nu a suferit rani grave in accident.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.