Daniel Schutzsmith este un tip cool. Are tepi, cercel in ureche si este la baza web designer. Experienta sa in designul de web si agentiile de creativitate online este de peste 6 ani. Dupa ce a lucrat pentru diverse agentii, The Chopping Block l-a an

Daniel Schutzsmith este un tip cool. Are tepi, cercel in ureche si este la baza web designer. Experienta sa in designul de web si agentiile de creativitate online este de peste 6 ani. Dupa ce a lucrat pentru diverse agentii, The Chopping Block l-a angajat ca Business Manager.

De curand este profesor la Scoala de Arte Vizuale din New York, unde preda Introduction to Flash, Creative Studio Tours si Tehnici de management ale unei agentii de creativitate online. La Internetics 2006 a facut parte din juriul de la competitia Web Graphics, care premiaza concepte creative, executii si aplicatii in spatiul online.

Seminarul pe care l-a sustinut la Internetics, ""Strategii utile in managementul agentiei tale de creatie"", a dezvaluit un manager pentru care cuvintele-cheie proprii unui astfel de business au fost organizarea aproape nemteasca, strategia, o relatie stransa si cat mai umana cu propriii clienti, eficientizarea la maximum a oricarei resurse.
Jurnalul National: Cum ati ajuns sa lucrati ca web designer?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.