MANAGEMENTUL INFORMATIILOR. Divizia de consultanta si servicii IT a Grupului Softwin, Ascenta, a semnat un acord de parteneriat cu SER Solutions Romania, filiala locala a grupului german SER, companie care activeaza pe piata europeana a solutiilor EC
MANAGEMENTUL INFORMATIILOR. Divizia de consultanta si servicii IT a Grupului Softwin, Ascenta, a semnat un acord de parteneriat cu SER Solutions Romania, filiala locala a grupului german SER, companie care activeaza pe piata europeana a solutiilor ECM (Enterprise Content Management). "La ora actuala, circa 60% din informatiile detinute de companiile romanesti se afla sub forma documentelor pe hartie, dar estimam ca acest procent va scadea la 35% pana in 2010, in favoarea documentelor electronice si a bazelor de date structurate", a declarat Horatiu Berdila, director comercial Ascenta. (Alexandru Radescu)


SOFTWARE. Konica Minolta a lansat PageScope Router 2, o aplicatie software pentru scanare si distribuire de documente. Aceasta aplicatie software le permite utilizatorilor sa execute direct de la echipamentul multifunctional diferite conversii de fisiere, precum si ajustari de imagine. Contine o functie de optimizare automata a imaginii sau adaptare de profil de culoare si editare manuala suplimentara, utila in situatia in care au existat erori la captura initiala. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.