Putini actori au reusit sa zguduie in afara scenei o natie precum a facut-o Victor Rebengiuc acum saisprezece ani, cind, ca un Hamlet nimerit intr-o piesa de Caragiale, tinind in mina nu craniul lui Yorick ci un sul de hirtie igienica, i-a invitat pe
Putini actori au reusit sa zguduie in afara scenei o natie precum a facut-o Victor Rebengiuc acum saisprezece ani, cind, ca un Hamlet nimerit intr-o piesa de Caragiale, tinind in mina nu craniul lui Yorick ci un sul de hirtie igienica, i-a invitat pe mincatorii de rahat ai Epocii de Aur sa se stearga la gura.
Dupa ce a desalat tambalul nationalismului in ziarul Ziua, fostul tutar al lui Marian Munteanu, pe nume Victor Roncea, n-a gasit altceva mai bun de facut decit sa plagieze acel gest epocal, aruncindu-l in derizoriu si mediocritate.
Slava Domnului ca lipsa iubirii fata de jurnalisti, afirmata cu o sinucigasa franchete de Traian Basescu, i-a fost rasplatita din plin, caci, cu mici exceptii, toate cotidienele il rad, il tund si-l frezeaza la doua zile o data, ceea ce-i foarte sanatos si igienic. Sa faci insa o dramoleta din plecarea intempestiva a presedintelui de la un colocviu cu jurnalisti e o plusare la limita ridicolului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.