HCM Constanta va juca maine, cu incepere de la ora 17:20, in direct la TV Sport, returul cu danezii de la Gog Svendborg TGI Gudme. Partida cu danezii de la Gudme are o deosebita importanta pentru configuratia clasamentului in grupa G a Ligii Ca

HCM Constanta va juca maine, cu incepere de la ora 17:20, in direct la TV Sport, returul cu danezii de la Gog Svendborg TGI Gudme.

Partida cu danezii de la Gudme are o deosebita importanta pentru configuratia clasamentului in grupa G a Ligii Campionilor. Pentru a se califica in optimi, constantenii pot pierde aceasta partida, dar la o diferenta mai mica de cinci goluri, pentru ca in meciul de la Constanta scorul a fost 33-28, iar apoi sa-i invinga acasa pe cehii de la Banik Karvina. Scorul inregistrat la Kiel in ultimul meci al grupei ar putea astfel sa nu mai aiba nici o importanta.
CALCULE. Daca germanii de la Kiel sunt castigatori siguri ai grupei, locul doi este ravnit de cele doua echipe care se vor intalni maine. HCM se afla pe locul doi, cu patru puncte din trei partide, danezii aflandu-se pe locul trei, avand doua puncte in acelasi numar de partide. Constantenii au plecat ieri in Danemarca, avand tot lotul valid, legitimandu-l pe ultima suta de metri si pe Claudiu Streja de la Dinamo Brasov.

DERBY DRAMATIC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.