Oficialii clubului Dinamo se gandesc tot mai serios la participarea in grupele Ligii Campionilor. Cum mai mult ca sigur de la anul doua echipe romanesti vor participa in cea mai galonata competitie europeana intercluburi (una direct in grupe si una i
Oficialii clubului Dinamo se gandesc tot mai serios la participarea in grupele Ligii Campionilor. Cum mai mult ca sigur de la anul doua echipe romanesti vor participa in cea mai galonata competitie europeana intercluburi (una direct in grupe si una in turul trei preliminar), bosii ros-albilor au inceput deja sa se pregateasca pentru acest lucru.
Prestatia elevilor lui Mircea Rednic din acest start de sezon i-a entuziasmat la maximum pe diriguitorii din "stefan cel Mare". Faptul ca se gandesc serios la Champions League este certificat si de faptul ca acestia au demarat deja tratativele cu Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pentru modernizarea arenei proprii, tocmai pentru ca ros-albii sa poata evolua in "Groapa". In urma discutiilor cu ministrul Vasile Blaga, dinamovistii au primit asigurari ca, pana la anul, printre altele, capacitatea stadionului sa fie marita pana la 18.000 de locuri.
Constienti insa ca aceasta problema nu depinde de ei, existand in continuare varianta ca Dinamo sa joace si pe Stadionul National, unul care indeplineste normele UEFA, bosii "cainilor" au trecut la fapte concrete prin marirea unor contracte ale jucatorilor importanti din echipa. Primul pe lista a fost Ionel Ganea. Internationalul a fost chemat la negocieri, imediat dupa victoria contra Stelei, scor 1-0 pentru Dinamo.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.