Singurul pericol la poarta londonezilor ar fi putut veni de la Lionel Messi, dar pustiul de 19 ani a fost redus la tacere de apararea aproape orchestrata de Jose Mourinho. Insa, Chelsea nu a castigat meciul, pentru ca a anihilat forta ofensiva
Singurul pericol la poarta londonezilor ar fi putut veni de la Lionel Messi, dar pustiul de 19 ani a fost redus la tacere de apararea aproape orchestrata de Jose Mourinho. Insa, Chelsea nu a castigat meciul, pentru ca a anihilat forta ofensiva a catalanilor. Londonezii nu au dat in niciun moment senzatia ca pot pierde pentru ca au controlat autoritar mijlocul terenului, acolo de unde Lampard, Essien si Makelele au dictat intreaga desfasurare a partidei. Pentru Chelsea, singurele minusuri ale serii au fost sevcenko si Ballack. Veniti in postura de mari vedete ale colosului englez, cei doi s-au cufundat in anonimat in tricoul albastrilor. La fel a fost si miercuri. Transferat pentru 45 milioane de euro, sevcenko a inscris un singur gol in opt meciuri de campionat pentru noua sa echipa.
Dedicatie pentru Cech
Victoria lui Chelsea e cu atat mai importanta, cu cat Mourinho nu a avut la dispozitie primii doi portari din lot, Petr Cech si Carlo Cudicini, accidentati grav in ultima etapa de campionat, in partida cu Reading.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.