O parte din rudele lui Dumitru Tinu contesta varianta mortii accidentale a fostului gazetar si cer procurorilor sa redeschida ancheta pentru verificarea ipotezei crimei. Sora si nepotul fostului director al ziarului Adevarul, Elena Parvan si Vir

O parte din rudele lui Dumitru Tinu contesta varianta mortii accidentale a fostului gazetar si cer procurorilor sa redeschida ancheta pentru verificarea ipotezei crimei.

Sora si nepotul fostului director al ziarului Adevarul, Elena Parvan si Virgil Tinu, impreuna cu Andrei Iucinu si mama acestuia au avansat ipoteza uciderii jurnalistului intr-un garaj si inscenarea accidentului rutier inregistrat la 1 ianuarie 2003, in care a murit Dumitru Tinu. Cererea a fost depusa la Parchetul instantei supreme. Potrivit memoriului, obiectele pe care Tinu le avea in permanenta cu el nu au fost gasite, iar puloverul cu care era imbracat nu ii apartinea. Lipsa sangelui din masina si de la locul accidentului, coroborata cu pierderea masiva de sange care reiese din raportul medico-legal, conduce la ideea ca jurnalistul a murit in alta parte. Reclamantii considera ca anchetatorii au ignorat unele piste care ar fi putut duce catre descoperirea locului savarsirii crimei, fiind amintit ""praful alb gasit in masina victimei"".

Iucinu: ""Tatal meu ar fi implinit 66 de ani""

Andrei Iucinu ne spune cine l-ar fi omorat pe Dumitru Tinu:
""Un om extrem de important sau care a devenit foarte important dupa moartea tatalui meu""

Jurnalul National: De ce tocmai acum ai cerut redeschiderea anchetei?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.