Colegiul CNSAS pare definitiv blocat atunci cand este vorba despre dosare sensibile. Membrii Colegiului au amanat, ieri, pentru a treia oara votul in cazul parlamentarilor Serban Mihailescu si Mircea Cosea din pricina faptului ca situatia a ramas la
Colegiul CNSAS pare definitiv blocat atunci cand este vorba despre dosare sensibile. Membrii Colegiului au amanat, ieri, pentru a treia oara votul in cazul parlamentarilor Serban Mihailescu si Mircea Cosea din pricina faptului ca situatia a ramas la fel ca marti: nu exista nici un document care sa ateste faptul ca cei doi ar fi facut politie politica. Exista doar dovezi clare ale faptului ca atat Mihailescu, cat si Cosea au fost ofiteri acoperiti ai Directiei de Informatii Externe. “Nu ne-am mai intalnit pana acum cu astfel de cazuri si nu stim de unde sa-i apucam. Am decis in sedinta de astazi (joi - n.r.) sa amanam din nou pronuntarea pentru a mai studia posibilitatile pe care le avem si a da un verdict cat mai aproape de adevar. Trebuie sa studiem cu atentie atat probatoriile, cat si legea, pentru a vedea la ce anume categorie se incadreaza cei doi, conform legii de functionare a institutiei noastre” , au declarat, pentru Mediafax, surse din Colegiu care insista sa-si pastreze anonimatul.

Cazul Stolojan, inca nediscutat


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.