Consiliul de Supraveghere al BCR a decis, ieri, sa-i inlocuiasca pe vicepresedintii executivi Natalita Hurduc, Ilie Mihai si Petre Preda, si i-a reconfirmat in functie pe presedintele executiv, Nicolae Danila, si pe vicepresedintii Danut Bunea si Jea
Consiliul de Supraveghere al BCR a decis, ieri, sa-i inlocuiasca pe vicepresedintii executivi Natalita Hurduc, Ilie Mihai si Petre Preda, si i-a reconfirmat in functie pe presedintele executiv, Nicolae Danila, si pe vicepresedintii Danut Bunea si Jean Andronie, potrivit unui comunicat al Erste Bank. Activitatile de retail ale BCR vor fi coordonate de catre Martin Skopek, fost sef al diviziei de retail si membru in consiliul de conducere al Ceska Sporitelna. Oana Petrescu, fost sef al serviciului de consultanta si risc de la Ernst&Young Bucuresti, va fi responsabila cu activitatile IT si de organizare.
A treia pozitie in consiliul de conducere va fi decisa intr-o sedinta ulterioara. De asemenea, Helmuth Hintringer, fost director financiar si membru al consiliului de conducere al Erste Bank Ungaria, va fi consilier al managementului BCR si se va concentra pe activitatile de administrare a riscului.
Activitatile sale la Erste Bank Ungaria au fost preluare de Jonathan Till, fost sef al diviziei de administare a riscului strategic si corporatist.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.