Prezentarea primului sondaj din Romania realizat in cadrul breslei jurnalistilor a sfarsit ca un eveniment ratat, in ciuda concentrarii elitelor din domeniu si a mediatizarii asigurate la ora de maxima audienta. Din tot efortul efectuarii unei cercet
Prezentarea primului sondaj din Romania realizat in cadrul breslei jurnalistilor a sfarsit ca un eveniment ratat, in ciuda concentrarii elitelor din domeniu si a mediatizarii asigurate la ora de maxima audienta. Din tot efortul efectuarii unei cercetari necesare a ramas doar scandalul legat de plecarea intempestiva a lui Traian Basescu, reactia sefului statului fiind previzibila, tinand cont de tipologia personalitatii sale si de situatia in care a fost pus. In loc sa discute realitatile dureroase relevate de studiul sociologic, lumea subtire venise de fapt sa se mai confrunte inca o data cu Traian Basescu, operatiune aducatoare de imagine si, de ce nu, de gloria efemera a unei stiri difuzate sub genericul "ultima ora". Din varful muntelui de popularitate de care se bucura, presedintele Basescu priveste cum este asaltat de tot felul de "alpinisti" doritori sa ajunga si ei, cu orice pret, la altitudinea ozonata atat de benefica sefului statului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.