Best Western, cel mai intins lant hotelier international de la nivel autohton, a afiliat o unitate in Resita (Caras-Severin). Hotelul, cotat la trei stele, este al optulea din portofoliul Best Western la nivel local si va fi deschis la inceputul luni
Best Western, cel mai intins lant hotelier international de la nivel autohton, a afiliat o unitate in Resita (Caras-Severin). Hotelul, cotat la trei stele, este al optulea din portofoliul Best Western la nivel local si va fi deschis la inceputul lunii decembrie.
Investitia, in valoare de 2,4 milioane de euro, apartine companiei locale Shop GSM, care a activat pana acum pe piata IT&C, operand un lant de magazine cu profil GSM. Unitatea foloseste brandul Best Western in sistem de franciza.
"Exista inca foarte mult loc in piata pe segmentul de 3-4 stele", a declarat, pentru Adevarul, Lorena Preda, Sales and Marketing Manager in cadrul Best Western Hotels Romania. Potrivit acesteia, acest sector va aduce castiguri considerabile potentialilor investitori in viitorul apropiat. Mai mult, spune Preda, zona Banatului are un potential semnificativ in ceea ce priveste dezvoltarea de unitati de turism.
"Turistul strain care ajunge in Timisoara cauta un hotel de lant international, in special de 3-4 stele", explica ea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.