Tranzactiile cu actiuni emise de societatea Comvex au acoperit in sedinta de ieri 41,6% din totalul rulajelor din piata, de 3,36 milioane de lei. Au fost transferate 70.000 de actiuni, in valoare totala de 1,4 milioane de lei. Valoarea pachetului rep
Tranzactiile cu actiuni emise de societatea Comvex au acoperit in sedinta de ieri 41,6% din totalul rulajelor din piata, de 3,36 milioane de lei. Au fost transferate 70.000 de actiuni, in valoare totala de 1,4 milioane de lei. Valoarea pachetului reprezinta circa 1,6% din capitalul social al societatii.
Indicele Rasdaq-C, care reflecta trendul general al pietei, a avut o crestere de aproape 1,6% fata de sedinta de miercuri. In schimb, titlurile companiilor listate la categoria I, reprezentate de indicele RAQ-I, au avut o scadere de 1,56%, iar indicele RAQ-II, al societatilor listate la categoria a II-a, a avut o depreciere de 0,35%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.