Inainte de aparitia noului album, trupa Crize isi lanseaza un EP, in Club Fire. Cu acest prilej, Shole - solist vocal, Karlos - chitara, MirCha - sounds, Dragosh - chitara bas si VTS - tobe vor sustine un recital, cu Deviant in deschidere.

EP-ul va contine trei piese noi (Evil, Letter From God, Forever Yours) si un videoclip. Fanii pot downloada piesele de la myspace (http://www.myspace.com/ crizeband), iar alte informatii despre trupa sunt la www.crize.ro. Noul clip poate fi vizionat, atat la www.myspace.com, cat si pe www.youtube.com .
DO IT YOURSELF. Despre noul EP, Shole a spus: ""Nu colaboram cu nici o casa de discuri, scopul acestui EP este acela de a trasa directia muzicala... el va ajunge si la cateva labeluri din afara Romaniei si la cateva reviste de specialitate de asemenea din afara, pentru ca ne intereseaza foarte mult locul nostru in peisajul rockului in general, nu numai in cel romanesc"". Crize a luat fiinta in 2000, un an mai tarziu a inregistrat ""In"" (prima piesa), urmata de ""Refulari"", iar in 2002 primul demo, cu cinci piese noi. Realizeaza EP-ul ""Refulari"" si un videoclip la ""SK8"" (tot pe banii lor), iar in decembrie 2005 apare ""The New Beginning"" (albumul de debut). In aceasta vara au sansa sa fie remarcati in deschidere la Deftones dupa care organizeaza (cu forte proprii) primul turneu de metal din Romania ""Do It Yourself"". De la 1 octombrie, la Senso TV (duminica, la ora 23:00 si in reluare miercuri de la ora 16:00) Shloe si-a inceput emisiunea ""Underground Hour"", cu interviuri, cele mai importante stiri, evenimente si clipuri de exceptie din toate zonele muzicii underground.