Fabio Capello, antrenorul lui Real, a declarat dupa meci ca Steaua a demonstrat ca este o echipa puternica, dar ca a intalnit o echipa madrilena excelenta. "Steaua este o echipa foarte buna, dificila, care munceste mult, alearga mult, este periculoas
Fabio Capello, antrenorul lui Real, a declarat dupa meci ca Steaua a demonstrat ca este o echipa puternica, dar ca a intalnit o echipa madrilena excelenta. "Steaua este o echipa foarte buna, dificila, care munceste mult, alearga mult, este periculoasa la loviturile libere, dar cred ca a intalnit o echipa excelenta. S-a vazut un Real de calitate, care a reusit sa-si adune fortele si sa-si arate adevarata valoare. Sunt multumit de aceasta victorie", a spus Capello, care a mentionat ca victoria obtinuta in meciul cu Steaua este importanta si ca echipa sa a primit gol deoarece jucatorii s-au relaxat la un moment dat. Capello a mentionat ca meciul cu Steaua a fost important pentru Real, dar ca echipa sa trebuie sa se concentreze acum pentru partida cu FC Barcelona, din etapa viitoare a campionatului Spaniei. Si fundasul brazilian Roberto Carlos a vorbit frumos despre campioana Romaniei. "Steaua este o echipa foarte buna, cu viteza, care nu se teme sa joace fotbal. Mi-a placut mult. Cred ca este mai buna decat Dinamo Kiev, seamana cu echipele braziliene, nu are teama", a afirmat Roberto Carlos. "Steaua mi-a parut o echipa ce merita sa joace in Liga Campionilor, dar a dat de un Real foarte bun. Cred ca se poate califica mai departe, dar se lupta cu noi pentru locul doi, pentru ca nu cred ca Lyon mai poate fi ajunsa", a mentionat Casillas. "Am meritat pentru ca am jucat bine, am marcat si goluri frumoase, dar Steaua a jucat bine. Practica un fotbal bun si are jucatori puternici", a spus Van Nistelrooy. Fundasul Sergio Ramos considera ca Steaua este o echipa complicata. "Cred ca adevaratul Real este cel de azi. Echipa a vrut din primul minut sa faca lucrurile bine si sa castige, pentru moral, mai ales ca urmeaza meciul cu FC Barcelona, care este foarte important. Este foarte bine ca am marcat patru goluri, dar si faptul ca am jucat bine, ca am avut atitudine si daruire. Noi avem multa incredere in Capello, ca si el in noi, si cred ca i-am demonstrat acest lucru in teren. Stiam ca Steaua este o echipa complicata, dar noi am jucat foarte bine, ne-am daruit si pentru ei a fost greu sa castige. Steaua si Dinamo Kiev sunt echipe diferite, au jucatori importanti, dar eu ma preocup doar de Real, nu de alte echipe", a completat Ramos. Mijlocasul brazilian Emerson s-a aratat foarte multumit de evolutia lui Real, subliniind ca echipa spaniola nu a mai jucat asa de bine de mult timp. "Chiar am jucat bine, nu mai jucasem asa de bine de mult timp. Am dat dovada de un mare caracter, iar cu aceasta stare de spirit, la care se adauga calitatea echipei, putem castiga orice meci", a declarat Emerson. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.