Un agent de circulatie din Capitala este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dimineata, a provocat un accident rutier, in urma caruia o persoana a fost ranita. Accidentul a avut loc la intersectia dintre Soseaua Colentina si So
Un agent de circulatie din Capitala este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dimineata, a provocat un accident rutier, in urma caruia o persoana a fost ranita. Accidentul a avut loc la intersectia dintre Soseaua Colentina si Soseaua Stefan cel Mare, in jurul orei 5.00. Politistul, care venea dinspre zona Doamna Ghica si se deplasa catre Calea Mosilor, se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, neinscriptionat, care apartine Brigazii de Politie Rutiera si care este folosit pentru supravegherea traficului. Agentul a trecut pe culoarea rosie a semaforului lovind in plin un taxi care circula regulamentar. In urma impactului, Ionela M., in varsta de 18 ani, din Bucuresti, a fost ranita usor. Tanara a fost transportata la spital, medicii acordandu-i ingrijiri medicale fara a fi nevoie ca aceasta sa fie internata. Agentul de circulatie a declarat ca a trecut pe culoarea rosie a semaforului pentru a ajunge din urma un contravenient. Cazul a fost preluat de procurori care il cerceteaza pe politist pentru vatamare corporala din culpa. De asemenea, permisul de conducere al acestuia a fost supendat. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.