Stefan Stoica, antrenorul Universitatii Craiova, a declarat ieri ca la echipa olteana de acum doi ani exista un "grup de spioni" care nu a facut nimic pentru a evita retrogradarea. "Toata lumea ne spune sa luam jucatori, insa uitam ca in urma cu doi
Stefan Stoica, antrenorul Universitatii Craiova, a declarat ieri ca la echipa olteana de acum doi ani exista un "grup de spioni" care nu a facut nimic pentru a evita retrogradarea. "Toata lumea ne spune sa luam jucatori, insa uitam ca in urma cu doi ani de zile Craiova a retrogradat avand in echipa sapte fosti internationali. Aceia erau niste mercenari, ii interesau doar banii. Era un grup de spioni in sanul acestei echipe si ati vazut unde au ajuns ei dupa retrogradare. Nici unul nu a ramas sa ajute echipa sa revina in prima scena. Mai bine jucam cu acesti copii, retrogradand cu acesti copii, ceea ce nu va fi cazul, decat sa aducem mercenari", a afirmat Stoica. Antrenorul "Stiintei" a admis ca poarta negocieri pentru aducerea unor jucatori de calibru. "Sunt jucatori foarte seriosi, in care am incredere. Decat sa aducem cinci-sase de dragul de a aduce, mai bine doi-trei si buni", a precizat Stoica.
Dupa doua victorii consecutive de la preluarea Craiovei, tehnicianul a vorbit despre rezultatele obtinute de echipa in primele etape ale acestui campionat. "Nu sunt de acord cu ceea ce s-a intamplat si in acest sezon la Craiova. Nu este posibil sa pierzi la asemenea diferenta, chiar daca esti debutant in prima divizie. Sa fii umilit in acest mod, pe teren propriu, de Dinamo cu 4-0", a spus Stoica. El s-a aratat dispus sa-si conduca echipa pe orice stadion din tara, dupa ce patronul Adrian Mititelu a afirmat ca ar vrea sa mute formatia la Caracal. "Pentru noi orice victorie, orice punct castigat este important. Putem juca si in Zimbabwe, important este sa abordam orice meci la victorie. Cred ca daca vom reusi 38-39 de puncte in acest sezon, ne vom salva, iar de la anul, cu acesti copii, pe care Steaua, Dinamo, Rapid nu ii au, vom avea un cuvant greu de spus in fotbalul romanesc", a precizat Stoica. Acesta s-a aratat deranjat de unele lipsuri de la Craiova. "Este inadmisibil cum o echipa de prima liga, la care s-au perindat atatia antrenori sa nu aiba un pulstester. Ne aflam in anul 2006, iar noi inca luam pulsul cu ceasul si cu degetul pe gat", a spus Stoica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.