Gigi Becali si Ramon Calderon, presedintele Stelei si al lui Real Madrid, au convenit ieri, la dineul oficial dinaintea jocului dintre cele doua echipe, ca Mirel Radoi sa treaca in aceasta iarna pe "Santiago Bernabeu". Daca oficialul spaniol a fost d
Gigi Becali si Ramon Calderon, presedintele Stelei si al lui Real Madrid, au convenit ieri, la dineul oficial dinaintea jocului dintre cele doua echipe, ca Mirel Radoi sa treaca in aceasta iarna pe "Santiago Bernabeu". Daca oficialul spaniol a fost diplomat, afirmand ca s-a discutat de principiu un transfer, Gigi a fost transant, explicand exact cum au decurs discutiile: "Am vorbit despre diferenta neta de valoare dintre cele doua echipe, dar le-am spus ca am un jucator, Mirel Radoi, care este peste toti mijlocasii din lotul lor. Le-am propus o afacere: il las in iarna la Madrid pe gratis, pentru sase luni, timp in care ei ii platesc un salariu de un milion de euro, iar in vara, daca sunt multumiti, platesc 20 de milioane de euro si il cumpara, daca nu, se intoarce la Steaua. Au fost incantati toti din staff-ul administrativ, vom pune la punct detaliile sambata, cand am fost invitat la meciul Real Madrid - FC Barcelona". OK-ul acestei tranzactii va fi, conform lui Ramon Calderon, dat de catre antrenorul Fabio Capello si membrii staff-ului tehnic, ramanand de vazut daca italianul va accepta acest transfer. Mirel Radoi parea aseara destul de neincrezator de posibilitatea ca din iarna sa joace la Madrid: "Deocamdata e vorba doar de un acord verbal, pe mine ma intereseaza doar sa ma fac bine si sa revin in joc. Sunt sume care pe mine ma depasesc". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.