CAPELLO: Am dovedit ca avem o echipa de calitate si cu spirit in teren. Azi am reusit sa ne adunam si sa ne aratam adevarata valoare. Am fost intr-o forma extraordinara. Acest meci ne-a ajutat sa depasim perioada mai dificila prin care trecem, ne-a d
CAPELLO: Am dovedit ca avem o echipa de calitate si cu spirit in teren. Azi am reusit sa ne adunam si sa ne aratam adevarata valoare. Am fost intr-o forma extraordinara. Acest meci ne-a ajutat sa depasim perioada mai dificila prin care trecem, ne-a dat un alt tonus, care sper sa ne ajute sa depasim cu bine meciul cu Barcelona de sambata. Ii cunosc bine pe multi jucatori de la Steaua, dar nu-mi place sa remarc pe cineva anume.
OLAROIU: Am intalnit o echipa care ne-a fost superioara. Am primit repede gol in urma unei mari greseli, iar in a doua repriza am facut cateva mari erori. Din pacate, inca avem teama atunci cand intram in teren. Real m-a impresionat prin usurinta cu care paseaza, iar Lyon-ul prin excelenta organizare a jocului. Cred ca inca nu suntem pregatiti pentru nivelul acesta.
GIGI BECALI: Pentru prima oara de cand sunt in fotbal mi-e rusine. Din cauza rusinii pe care am patit-o in seara asta promit sa nu mai dau declaratii optimiste de acum incolo. Probabil ca nu mi-am dat seama ce inseamna competitia asta. Ajung sa spun si eu ca Surkis (n.r. patronul de la Dinamo Kiev) ca mai bine nu ne calificam in LC decat sa patim o asemenea rusine. Promit ca va fi o alta echipa la Madrid.
PARASCHIV: "Am reusit sa pierdem iar la o echipa care a fost mult peste noi. Spre deosebire de Lyon am incercat sa jucam, sa punem mingea jos. Nu putem da vina pe ghinion, au fost mult peste noi. Obiectivul nostru ramane calificarea in Cupa UEFA, adica locul trei in grupa.
GOIAN: Nu stiu daca puteam mai mult. Am avut mai mult curaj decat cu francezii. De la ei m-au impresionat cam toti, dar in primul rand Robinho, poate si Raul.
DICA: Nu se poate spune ca nu suntem inca pregatiti pentru Liga Campionilor, in ciuda rezultatelor cu Lyon si Real. Am inceput bine meciul, dar golul inscris de spanioli ne-a taiat din elanul cu care incepusem meciul. Avem sanse foarte mici sa mai mergem in primavara europeana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.