Antrenorul Mircea Rednic si Cornel Dinu (foto dreapta), administratorul delegat al lui Dinamo, vor asista la partidele din cadrul Grupei B a Cupei UEFA, pentru a urmari evolutiile viitoarelor adversare ale echipei din Stefan cel Mare. Conform site-ul
Antrenorul Mircea Rednic si Cornel Dinu (foto dreapta), administratorul delegat al lui Dinamo, vor asista la partidele din cadrul Grupei B a Cupei UEFA, pentru a urmari evolutiile viitoarelor adversare ale echipei din Stefan cel Mare. Conform site-ului oficial al clubului Dinamo, faptul ca echipa din Stefan cel Mare nu va juca in prima etapa a Grupei B a Cupei UEFA, va da posibilitatea reprezentantilor clubului sa analizeze meciurile de joi, 19 octombrie, Besiktas - Tottenham si FC Bruges - Bayer Leverkusen. Rednic va "spiona" la Istanbul, unde Besiktas primeste pe Tottenham, in timp ce Cornel Dinu va merge in Belgia, pentru a vedea pe viu confruntarea lui Bruges cu nemtii de la Bayer. Interesant este faptul ca Dinu a mai urmarit o data echipa belgiana, in vara anului 2002, cand Dinamo a infruntat pe FC Bruges in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, fiind acuzat extrem de dur dupa ratarea calificarii de catre impresarul Ioan Becali, care a spus ca antrenorul de atunci al lui Dinamo a fost la Bruges "ca sa fumeze trabucuri, ca n-am vazut sa ia vreo notita". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.