Duminica seara, la emisiunea "Realitatea Sportiva" de pe Realitatea TV, Gigi Becali, presedintele CA al FC Steaua, l-a jignit si l-a acuzat dur pe Sorin Corpodean, cel care a arbitrat meciul cu Dinamo, pierdut de "militari", scor 0-1, in "Groapa" (di
Duminica seara, la emisiunea "Realitatea Sportiva" de pe Realitatea TV, Gigi Becali, presedintele CA al FC Steaua, l-a jignit si l-a acuzat dur pe Sorin Corpodean, cel care a arbitrat meciul cu Dinamo, pierdut de "militari", scor 0-1, in "Groapa" (disputat pe 20 septembrie, in etapa a 8-a din Liga I). La partida respectiva, Corpodean l-a iertat mai intai de eliminare pe dinamovistul Tamas (a dus mana la buzunarul cu "galbene", dar a renuntat deoarece jucatorul avea deja un avertisment), apoi l-a trimis la vestiare pe stelistul Thereau (la semnalizarea "asistentului" Mikolos Nagy; faza respectiva, o disputa intre francez si Moti, nu a fost vazuta de "central"). Gigi Becali a inceput mai intai sa-l numeasca pe Corpodean "un hot, un talhar care a luat bani ca sa ne dezavantajeze". "N-am nici o dovada, decat caseta meciului! Pe caseta se vede clar ce talhar este Corpodean. Ce dovada mai buna vreti? La ce a facut, cred ca a avut un mare interes, iar asta inseamna bani multi", a spus Gigi Becali. In acest moment, Sorin Corpodean a intervenit telefonic in emisiune: "Nu am urmarit emisiunea, dar mi-au spus cativa prieteni ca Gigi Becali vorbeste despre mine. Am sunat ca sa-l intreb ce vrea sa-mi spuna". Auzindu-l pe Corpodean, Gigi Becali a izbucnit: "Am vrut sa-ti spun ca esti o jigodie, un nenorocit! O zdreanta de om esti! Un talhar, un gunoi!". Rugat de moderator sa se controleze si sa asculte si opinia lui Corpodean, boss-ul din Ghencea a continuat: "De ce sa il ascult pe nenorocitul asta, e o jigodie, un nenorocit! E deontologic sa il ascultam pe hot, pe o jigodie? O zdreanta, nu vreau sa il aud!". "Este o mare eroare", a mai apucat Corpodean sa spuna, fiind acoperit imediat de vocea lui Gigi Becali: "E o mare eroare ca esti un mare nenorocit! Ba, zdreanta naibii, ba, nenorocitule, mai ai tupeu sa vorbesti cu mine dupa ce mi-ai distrus echipa? Ai dat un jucator afara de la noi, ce argumente sa mai aduc? Argument e ca ai scos la Tamas cartonasul galben, al doilea, si l-ai bagat in buzunar, bai nenorocitule, ce argumente sa iti mai aduc?". Corpodean a rezistat umilintei si a mai avut o dorinta. "As vrea ultimul cuvant...", a spus "centralul", contrat din nou de finantatorul stelist: "Tu nu ai cuvant, numai un animal face ce ai facut tu!". "Ii doresc Stelei succes cu Real Madrid si sa invinga", a mai adaugat Corpodean, ceea ce a adus o alta replica a lui Gigi Becali: "Nu mai ura tu succes, mai perversule, ca ai sa tii mainile intortocheate ca sa ne aduci ghinion. Nu o sa castige cine vrei tu si altii ca tine".
Altfel, Corpodean a mai spus ca-l va actiona in judecata pe finantatorul stelist, insa acelasi lucru l-a spus si dupa meciul Dinamo - Steaua, cand a primit o alta "portie" de jigniri si acuze din partea lui Gigi Becali. "Sa ma suspende si LPF, si FRF, si CNA-ul! Eu ce am de spus, spun!", a incheiat Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.