Portarul portughez Carlos Alberto Fernandes ar putea pleca din Ghencea in aceasta iarna, urmand ca Steaua sa-si aduca un portar de top. Gigi Becali, presedintele CA al "militarilor", a spus duminica seara, la emisiunea "Realitatea sportiva" de pe Rea
Portarul portughez Carlos Alberto Fernandes ar putea pleca din Ghencea in aceasta iarna, urmand ca Steaua sa-si aduca un portar de top. Gigi Becali, presedintele CA al "militarilor", a spus duminica seara, la emisiunea "Realitatea sportiva" de pe Realitatea TV, ca pregateste o mare surpriza in aceasta iarna. "Asteptati sa vedeti ce se va intampla in pauza campionatului. Atat va zic, asteptati si o sa vedeti mari schimbari", a spus Gigi Becali. Acesta a adaugat ca nu este suparat pe Carlos, in ciuda gafelor dese ale portughezului. "Carlos si-a scos banii. A avut o interventie decisiva cu Standard, la Bucuresti, la 0-1. Pot spune ca ne-a calificat in Liga Campionilor. Acum a gafat iar, dar nu vreau sa spun ceva care sa-i strice si mai mult moralul. Oricum, nu am ce bani sa mai scot pe Carlos, pentru ca i-a scos el singur", a spus Gigi Becali, care a rostit numele lui Lobont ca o eventuala varianta. Pe langa portarul de la Fiorentina, Steaua mai are in vizor doi goal-keep-eri italieni si pe Martin Tudor de la CFR Cluj. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.