Circul Globus a fost luat cu asalt sambata seara de copii, parinti si bunici, veniti sa asiste la premiera spectacolului "Secretele elfilor". Inspirata dintr-un mit al popoarelor nordice, povestea elfilor a fost adusa in lumina stralucitoarei arene
Circul Globus a fost luat cu asalt sambata seara de copii, parinti si bunici, veniti sa asiste la premiera spectacolului "Secretele elfilor". Inspirata dintr-un mit al popoarelor nordice, povestea elfilor a fost adusa in lumina stralucitoarei arene de la Circ& Variete "Globus". Inca de la intrarea in foaier, spectatorii au avut parte de surprize placute, fiind intampinati de personaje de legenda. Pe scenariul Brandusei Novac, cei care au asistat sambata la premiera spectacolului au calatorit in spatiul imaginatiei, in lumea spiritelor si a spiridusilor nordului. Copii, parinti si bunici s-au intalnit cu spiritele focului, ale pamantului, apelor, padurilor si aerului, intr-un spectacol de zile mari. In aplauzele salii pline de spectatori, Circ& Variete "Globus" a prezentat pentru prima oara in Romania o dresura de lei si tigri albi, alaturi de tigri bengalezi, un numar de iluzionism cu feline, precum si dresuri de cai, maimute si ponei, aceste animale fiind imblanzite in premiera de catre un dresor roman-Stefan Plesoianu. Numarul de acrobatie la inaltime pe sarma a starnit ropote de aplauze, fiind extrem de apreciat de catre public. De asemenea, coregrafia si muzica spectacolului s-au ridicat la inaltimea asteptarilor publicului prezent in numar mare la circ. La finalul reprezentatiei, artistii au fost aplaudati la scena deschisa de catre spectatori. "Secretele elfilor" poate fi urmarit de marti pana vineri incepand cu ora 10.00, sambata de la ora 15.00, iar duminica de la ora 15.00 si 18.30. (C.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.