Ministrul delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea aplicarii acquis-ului comunitar, Cristian David, a declarat pentru Rompres ca Executivul va lua in discutie, in aceasta saptamana, un program de con
Ministrul delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea aplicarii acquis-ului comunitar, Cristian David, a declarat pentru Rompres ca Executivul va lua in discutie, in aceasta saptamana, un program de construire a unor piscine in apropierea scolilor, astfel incat tinerii sa poata practica si sporturi acvatice. "Ne-am propus sa dezvoltam un program de construire a unor piscine noi, destinate initierii tinerilor in polo sau inot. Acestea vor fi de dimensiuni mai mici, intre 20-25 de metri, si vor fi arondate scolilor", a declarat Cristian David, precizand ca performantele din ultima vreme ale echipei nationale masculine de polo, situata pe locul patru la Euro 2006, au determinat Guvernul sa construiasca si cateva bazine olimpice. "Un numar mai mic, probabil zece bazine de dimensiuni olimpice, vor gazdui atat pregatirea de performanta, cat si competitii interne si internationale. Romania nu are la momentul de fata nici un bazin de dimensiuni olimpice acoperit, care sa poata gazdui o competitie internationala, si acest lucru este in totala discrepanta cu rezultatele pe care le are echipa de polo", a mai spus Cristian David.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.