Real Madrid era asteptata sa soseasca aseara la Bucuresti, pentru meciul de maine, cu Steaua din Liga Campionilor. Cei supranumiti "galacticii" nu ajung in Romania intr-o perioada tocmai fasta, pentru ca, in afara jocului neconvingator din acest star
Real Madrid era asteptata sa soseasca aseara la Bucuresti, pentru meciul de maine, cu Steaua din Liga Campionilor. Cei supranumiti "galacticii" nu ajung in Romania intr-o perioada tocmai fasta, pentru ca, in afara jocului neconvingator din acest start de sezon, au inregistrat sambata seara,in campionat, prima infrangere, 0-1 la Getafe, meci pe care l-au terminat in zece oameni dupa eliminarea din minutul 90 a lui Ronaldo. Presa spaniola l-a desfiintat pe Fabio Capello, noul tehnician al Realului, pentru ca echipa nu joaca nimic, iar italianul a admis si el forma slaba. "Nu avem scuze pentru infrangerea cu Getafe. Gazdele au jucat cu mai multa dorinta si viteza si au castigat pe merit. Imaginea echipei mele a fost de groaza. Am evoluat prost, jucatorilor le-a lipsit agresivitatea. Trebuie sa uitam de Getafe si sa ne gandim la ziua de marti, cand avem un meci important cu Steaua", a spus Capello. Atacantul Raul Gonzalez s-a accidentat la glezna stanga in meciul de la Getafe, dar, dupa toate probabilitatile, va face parte din lotul pentru intalnirea cu campioana Romaniei. "Primul diagnostic pus de medici a fost ca accidentarea nu-l va impiedica sa se antreneze duminica. Doctorii gruparii spaniole il vor examina din nou, dar totul pare sa indice ca Raul nu va avea probleme in a face deplasarea la Bucuresti", a scris site-ul oficial al clubului. "Asta e Real?", a titrat cotidianul AS, care vorbeste despre "ex-fotbalul lui Capello", in timp ce Marca a notat ca Getafe a scos la lumina toate defectele Realului si ca Fabio Capello "a naufragiat", ca sa citam doar doua dintre ziarele care au criticat dur echipa din Madrid. Imediat dupa jocul de sambata seara, Cosmin Contra, care i-a fost ghid lui Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei, a tinut sa-i incurajeze pe stelisti. "In vreo sapte ani, de cand sunt eu in Spania, Real Madrid n-a jucat asa de slab niciodata. In tot meciul, n-a avut un sut pe poarta. In toate compartimentele sunt fragili. Parca erau inversate rolurile", a spus Contra. "Este o criza de joc, o criza de incredere. Oli a fost la meci si s-a convins singur ca Real Madrid este o echipa normala in momentul de fata, doar cu numele poate sa sperie. Cred ca Steaua, prin jocul pe care il presteaza in momentul de fata, este cu mult peste Real Madrid", a apreciat internationalul roman. "Eu sunt optimist, pentru ca Lyon este mult peste Real in momentul de fata si raman la parerea ca Steaua este peste Real ca joc, ca atitudine, ca incredere. Totul e ca baietii sa inteleaga ca nu sunt cu nimic mai prejos decat Real", a incheiat Contra. Altfel, UEFA a stabilit brigada de arbitri care va conduce partida de maine seara din Ghencea, formata din Roberto Rosetti, Alessandro Stagnoli si Michele Giordano, arbitru de rezerva fiind Andrea De Marco, toti din Italia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.