Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie petrecut la iesirea din localitatea Mehadia, judetul Caras-Severin, spre Timisoara. Columbeanu a declarat ca se uita la telefon, cand s-a apropiat pre
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie petrecut la iesirea din localitatea Mehadia, judetul Caras-Severin, spre Timisoara. Columbeanu a declarat ca se uita la telefon, cand s-a apropiat prea tare de axul soselei si a atins o camioneta care venea din sens opus. "Eu am fost de vina. Nu aveam viteza, aveam vreo 40 la ora, dar nu am urmarit bine o curba si m-am frecat de o camioneta", a spus Columbeanu. Omul de afaceri a mers la Politie unde a povestit ceea ce s-a intamplat. Dupa ce oamenii legii l-au supus testului pentru depistarea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ, Columbeanu si-a continuat drumul spre Timisoara, cu o alta masina. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.