Rugbistii romani mai au de trecut peste un singur obstacol in drumul spre Cupa Mondiala, tricolorii pregatiti de Daniel Santamans (foto) avand nevoie azi, la Madrid, de o victorie sau de un meci egal in disputa cu selectionata iberica pentru a obtine
Rugbistii romani mai au de trecut peste un singur obstacol in drumul spre Cupa Mondiala, tricolorii pregatiti de Daniel Santamans (foto) avand nevoie azi, la Madrid, de o victorie sau de un meci egal in disputa cu selectionata iberica pentru a obtine vizele pentru turneul final. De altfel, dupa ce si-au pus la colt principalii contracandidati la sefia Grupei B, invingand la Bucuresti echipa Georgiei, cu 20-8, rugbistii romani au facut un pas urias spre Cupa Mondiala, adversarii de azi fiind mult mai slab cotati. Iar statistica oficiala intareste aceasta afirmatie, echipa Romaniei fiind invinsa o singura data de Spania in cele 21 de partide disputate de-a lungul istoriei, unica victorie a ibericilor fiind bifata in 1992, tot la Madrid. Reamintim ca, in cazul in care se va clasa pe primul loc in Grupa B, Romania se va califica la Cupa Mondiala si va face parte din Grupa C, alaturi de echipele Noii Zeelande si Scotiei, iar in cazul unui esec nedorit la Madrid, va ocupa locul secund si va disputa un meci de baraj pentru calificarea la turneul final impotriva selectionatei care va ocupa pozitia a doua in Seria A, din care fac parte Italia, Portugalia si Rusia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.