In tara
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va prezenta unele intensificari in Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor situa intre 14 si 21 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade. In depresiunile
In tara
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va prezenta unele intensificari in Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor situa intre 14 si 21 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade. In depresiunile intramontane, izolat, se va produce bruma. Dimineata si noaptea, local in zonele joase, indeosebi din centrul si vestul tarii, va fi ceata.
<b.La Bucuresti
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 18-19 grade, iar cea minima va fi in jur de 6 grade.
Prognoza pentru zona de munte
Sambata
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Noaptea si dimineata pe vai si in depresiuni va fi ceata. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
Duminica
Cerul va fi temporar noros, iar spre seara si noaptea in Carpatii Orientali vor fi precipitatii ce se vor transforma treptat in zona inalta in lapovita si ninsoare. Vantul se va intensifica pe creste, iar in rest va fi slab la moderat. Temperatura aerului va inregistra o usoara scadere in Carpatii Orientali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.