Selectionerul Victor Piturca a revenit ieri dupa amiaza de la Amsterdam, unde a urmarit, alaturi de secundul Stefan Iovan, partida pe care Olanda a castigat-o cu 2-1 in fata Albaniei, in Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, din care face parte
Selectionerul Victor Piturca a revenit ieri dupa amiaza de la Amsterdam, unde a urmarit, alaturi de secundul Stefan Iovan, partida pe care Olanda a castigat-o cu 2-1 in fata Albaniei, in Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, din care face parte si Romania. "In meciul cu Albania, Olanda a avut aceeasi evolutie modesta, ca si pana acum. Era foarte bine daca jucam meciul cu ei acum, si nu in primavara. Cred ca echipa lui Van Basten a castigat cu sansa, fiindca asa cum am vazut eu, din tribuna, Albaniei i s-a refuzat un penalty clar. Din cate am observat, in jocurile disputate pana acum, Bulgaria si Olanda au fost avantajate de arbitri", a comentat selectionerul. Piturca s-a declarat incantat de atmosfera pe care a intalnit-o miercuri seara, pe AmsterdamArena: "Am ramas impresionat de atitudinea suporterilor prezenti pe stadion, care au cantat si s-au simtit bine tot timpul, chiar daca echipa lor nu a jucat cum si-ar fi dorit". Piturca a precizat ca ar fi dorit sa vorbeasca cu George Ogararu, fundasul lui Ajax, pe care l-a ocolit cu selectiile in ultima perioada, insa acesta a avut tot timpul telefonul inchis si nu a putut lua legatura cu el. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.