Olanda a castigat destul de greu meciul cu Albania, de la Amsterdam, relaxandu-se in partea a doua a jocului si incheind in fluieraturile propriilor fani. Dupa ce problema invingatoarei parea rezolvata inainte de pauza, gratie formei de zile mari a l
Olanda a castigat destul de greu meciul cu Albania, de la Amsterdam, relaxandu-se in partea a doua a jocului si incheind in fluieraturile propriilor fani. Dupa ce problema invingatoarei parea rezolvata inainte de pauza, gratie formei de zile mari a lui Van Persie, care a marcat primul gol si a centrat la autogolul albanezilor, oaspetii au avut tupeu in partea a doua, au marcat un gol si au mai avut o bara si doua penalty-uri destul de clare refuzate. "Am jucat foarte ofensiv, uitand adeseori de partea defensiva. Acest lucru explica ocaziile albaneze, scorul si, mai ales, finalul greu de meci. Albania a fost foarte bine organizata. Inceputul nostru de meci a fost foarte bun, mai ales din partea mijlocasilor. Am vazut multa prospetime in jocul nostru, dar nu am ramas concentrati timp de 90 de minute, iar acest lucru se explica probabil prin tineretea echipei. Sunt multumit, chiar daca inteleg si fluieraturile publicului la finalul meciului, care se explica prin evolutia mai slaba din aceasta parte a jocului", a spus Van Basten, a carui echipa a revenit in fruntea grupei G, din care face parte si Romania * Bulgaria a castigat destul de greu in Luxemburg, dar mai important a fost ce s-a intamplat dupa meci. Capitanul Stilian Petrov, cel mai valoros fotbalist din lotul lui Stoicikov, alaturi de Martin Petrov, i-a anuntat in vestiar pe colegii sai ca se retrage de la reprezentativa. El nu a dorit sa dea mai multe detalii, programand pentru maine o conferinta de presa la Sofia. Decizia este una socanta, pentru ca Petrov are doar 27 de ani, este in forma buna, adunand pana acum 65 de selectii si 7 goluri pentru Bulgaria * In ultimul meci al grupei, Belarus a confirmat prestatiile curajoase din meciurile din deplasare cu Olanda si cu Romania si a castigat prima sa confruntare din aceasta grupa, 4-2 cu Slovenia, dupa ce la pauza oaspetii conduceau cu 2-1. (B.G.)
PRELIMINARII EURO 2008 - GRUPA G
Miercuri
LUXEMBURG - BULGARIA 0-1 (0-1)
Tunchev 26
OLANDA - ALBANIA 2-1 (2-0)
Van Persie 15, Beqaj 42a / Curri 67
BELARUS - SLOVENIA 4-2 (1-2)
Kovba 23, Kornilenko 52, 60, Kortiko 85 / Bostjan 23, Lavric 43
Clasament
1. Olanda 4 3 1 0 7- 2 10
2. Bulgaria 4 2 2 0 7- 3 8
3. Romania 3 2 1 0 7- 3 7
4. Belarus 4 1 1 2 7-10 4
5. Slovenia 3 1 0 2 4- 7 3
6. Albania 3 0 1 2 3- 6 1
7. Luxemburg 3 0 0 3 0- 4 0
l Programul meciurilor ramase in 2007: Olanda - Romania, Luxemburg - Belarus, Albania - Slovenia (24 martie), Romania - Luxemburg, Slovenia - Olanda, Bulgaria - Albania (28 martie).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.