O copie a Columnei lui Traian de la Roma va fi amplasata in centrul Capitalei, conform unei hotarari a consilierilor municipali. Membrii Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) au decis ieri sa aprobe un protocol de colaborare intre oras
O copie a Columnei lui Traian de la Roma va fi amplasata in centrul Capitalei, conform unei hotarari a consilierilor municipali. Membrii Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) au decis ieri sa aprobe un protocol de colaborare intre orasele Bucuresti si Roma in vederea intaririi relatiilor de colaborare si prietenie in diverse domenii. De asemenea, CGMB a mai hotarat reamplasarea statuii lui Carol I in Piata Revolutiei, pe locul unde a fost initial, in fata Bibliotecii Centrale Universitare, dat fiind faptul ca anul 2006 a fost intitulat de autoritati "Anul Carol I".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.