Un baietel nou nascut a fost gasit in viata la 24 de ore dupa ce a fost ingropat de viu intr-o padure de langa casa de cea care i-a dat viata, intr-o zona deosebit de saraca a statului brazilian Parana. Cei care l-au salvat au fost vecinii alertati d
Un baietel nou nascut a fost gasit in viata la 24 de ore dupa ce a fost ingropat de viu intr-o padure de langa casa de cea care i-a dat viata, intr-o zona deosebit de saraca a statului brazilian Parana. Cei care l-au salvat au fost vecinii alertati de latraturile unui caine de vanatoare care incepuse sa dea tarcoale pamantului proaspat sapat probabil in cautarea placentei, relateaza presa britanica. La inceput oamenii au crezut ca nou-nascutul este mort, avand in vedere cantitatea de pamant care fusese pusa deasupra lui. Miracol insa! Dupa ce i-a fost curatata fata, micutul a deschis ochii si a inceput sa planga. El a fost transportat apoi la Maternitatea Sao Lucas din Laranjeiras do Sul, starea lui fiind "excelenta, avand in vedere prin cate a trecut de la venirea sa pe lume". Mama lui a fost arestata si risca sa petreaca ani multi dupa gratii, fiind acuzata de tentativa de omor. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.