Primarul Comunei Chiajna, Mircea Minea, cel care a provocat mai multe scandaluri, reflectate in anchetele ziarului nostru, a reusit sa isi intinda tentaculele caracatitei terenurilor si asupra unor suprafete care nu se afla in jurisdictia sa. Devenit
Primarul Comunei Chiajna, Mircea Minea, cel care a provocat mai multe scandaluri, reflectate in anchetele ziarului nostru, a reusit sa isi intinda tentaculele caracatitei terenurilor si asupra unor suprafete care nu se afla in jurisdictia sa. Devenit latifundiar, dupa ce s-a improprietarit, in afara legii, el a descoperit ca micuta localitate in care este primar nu mai satisface dorinta sa de expansiune. Drept urmare, acesta a trecut la acapararea unor terenuri din Sectorul 6 al Capitalei, precum si din judetul Giurgiu. De aceste afaceri au profitat si apropiatii sai, care s-au trezit proprietari, fara a avea acte la dispozitie. Astfel, Minea si protejatii sai au pus mana pe mii de metri de pamant.
Terenul de 60.000 mp al unui cetatean din comuna Domnesti a ajuns gratie inginerilor primarului Minea prin Sectorul 6 al Capitalei, undeva pe strada Valea Doftanei. In doua loturi de 30.000 mp. Chiar si unei foste consiliere a primariei, Floarea Ruse, i-a fost mutat terenul (mostenire). Printre victimele primarului, in afara de persoane fizice s-au numarat si persoane juridice. O parte din terenurile Institutului Pasteur adica zeci de hectare de teren aflate in Sectorul 6 au fost luate printr-un pseudo-schimb de catre conducerea primariei Chiajna. Pe langa terenuri, nici banii nu sunt de neglijat pentru primar. Desi primaria a beneficiat de fonduri SAPARD pentru racordarea comunei la sistemul de canalizare, edilul nu s-a sfiit sa ceara locuitorilor si cate 500 de euro pentru terminarea lucrarilor. (M.I.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.