Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, a anuntat cu doar o etapa inaintea finalului de sezon in Campionatul National de raliuri ca vrea sa se retraga din automobilism pentru a se dedica in totalitate familiei. "Vreau sa ma retrag si s
Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, a anuntat cu doar o etapa inaintea finalului de sezon in Campionatul National de raliuri ca vrea sa se retraga din automobilism pentru a se dedica in totalitate familiei. "Vreau sa ma retrag si sa ma dedic in totalitate familiei mele, care a cam avut de suferit in perioada in care am fost sportiv", a declarat Leu, care detine si o functie de conducere in cadrul ANS. Chiar daca a abandonat in patru din cele sapte etape disputate pana acum in intrecerea interna, Mihai Leu, legitimat la UCM Resita Rally Team, a declarat ca vrea sa-si incheie careiera de pilot cu o victorie in Raliul Hunedoarei, programat sa se desfasoare la finele saptamanii. "Pentru mine, Raliul Hunedoarei a insemnat intotdeauna ceva special. Vreau sa-l castig, chiar daca anul acesta am avut destule probleme tehnice, in special cu masina", a concluzionat Leu, aflat departe de lupta pentru titlul national la individual, care se va da intre multiplul campion Constantin Aur si italianul Marco Tempestini, despartiti de sase puncte in clasament. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.