Mel Gibson spune ca nu s-a atins de bautura in ultimele 65 de zile, practic de cand a fost arestat pentru conducere in stare de ebrietate, incident cu ocazia caruia a facut si o serie de declaratii antisemite, relateaza BBC online. In cadrul uneia di
Mel Gibson spune ca nu s-a atins de bautura in ultimele 65 de zile, practic de cand a fost arestat pentru conducere in stare de ebrietate, incident cu ocazia caruia a facut si o serie de declaratii antisemite, relateaza BBC online. In cadrul uneia dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din SUA, "Good Morning America", el a precizat ca injuriile spuse atunci au fost "aiurelile unui betiv". Celebrul actor si regizor in varsta de 50 de ani s-a ales cu suspendarea licentei auto pe trei luni de zile si cu o amenda de 1300 de dolari. Gibson, care a incercat de nenumarate ori sa renunte la alcool, i-a declarat moderatoarei Diane Sawyer ca se reapucase de bautura cu aproximativ doua luni inainte de incidentul din 28 iulie. "Anii trec si ti se pare ca totul este sub control. Si dintr-o data, intr-un moment de slabiciune, se naruie totul. (...) Tot ce trebuie sa faci este sa mergi mai departe", a mai precizat Gibson. Actorul-regizor spune ca intentioneaza sa-si continue activitatea in cinematografia americana chiar daca anumite persoane importante de la Hollywood nu mai doresc sa colaboreze cu el din cauza declaratiilor sale antisemite. "Imi pare rau pentru ca, in mod evident, i-am ranit suficient de tare pentru ca ei sa ia o asemenea decizie. Este hotararea lor. Si, din pacate, nu pot face nimic in acest sens", mai spune Gibson. Ultimul sau film, aventura Apocalypto, va fi lansat pe piata in luna decembrie. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.