Fostul presedinte executiv al lui FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ieri pentru "NewsIn" ca, dupa plecarea sa din Giulesti, nu va mai fi nici suporterul echipei antrenate de Razvan Lucescu. "Sunt foarte dezamagit de tot ceea ce s-a intamplat la Rap
Fostul presedinte executiv al lui FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ieri pentru "NewsIn" ca, dupa plecarea sa din Giulesti, nu va mai fi nici suporterul echipei antrenate de Razvan Lucescu. "Sunt foarte dezamagit de tot ceea ce s-a intamplat la Rapid. Am plecat cu un gust amar, fiindca nu credeam ca se va intampla ceea ce s-a intamplat. Initial, am dorit sa raman un consilier in umbra al echipei, dar nu imi mai doresc asta. Pot sa spun ca nu voi mai fi nici suporterul acestei echipe si nici nu voi mai fi prezent pe stadion", a declarat Dinu Gheorghe. Acesta a demisionat din functia de presedinte executiv al gruparii din Giulesti dupa o discutie cu principalul actionar al clubului, George Copos, care a avut loc la o zi dupa meciul cu Dinamo, pierdut in "Groapa", scor 1-3. Dinu Gheorghe a eliberat deja biroul de la Pro Rapid, care a fost preluat de cel care il inlocuieste sub forma de interimat, Constantin Zotta, numit director general. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.