Danut Coman a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este multumit de salariul pe care il are in momentul de fata la Rapid si ca nu are nevoie de o marire de contract din partea principalului actionar al gruparii giulestene, George Copos. Acti
Danut Coman a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este multumit de salariul pe care il are in momentul de fata la Rapid si ca nu are nevoie de o marire de contract din partea principalului actionar al gruparii giulestene, George Copos. Actionarul majoritar anuntase marti ca Danut Coman se afla printre primii jucatori carora le va majora contractele in perioada urmatoare. "Oricum, dupa rezultatele pe care le-am obtinut anul trecut e normal sa se majoreze contractele intregului lot de jucatori", a spus Coman, precizand ca isi doreste ca George Copos sa fie mereu alaturi de jucatori, asa cum s-a intamplat in ultimele saptamani. In ceea ce priveste demisia presedintelui executiv Dinu Gheorghe, portarul a mentionat ca jucatorilor le este foarte greu "sufleteste" fara acesta. "Sufleteste este foarte greu fara dansul pentru ca in afara de faptul ca era presedintele clubului era si prietenul nostru. Personal, imi doresc foarte mult sa revina daca se poate. Oricum, noi ne dorim sa vina in continuare la meciuri", a explicat portarul echipei giulestene. Coman a mai spus ca asteapta din partea conducerii clubului ca stadionul din Giulesti sa fie refacut cat mai repede. "Ne dorim foarte mult sa beneficiem de investitia lui Copos in stadion. Speram sa se realizeze cat mai repede si sa avem cat mai multi suporteri la meci", a adaugat Coman. Acesta a explicat ca dupa meciul echipei nationale a Romaniei cu Belarus, in timpul caruia suporterii l-au bombardat cu pietre, nu isi mai doreste sa mai evolueze pe Stadionul "Steaua". "Eu n-am spus ca nu voi mai juca in Ghencea, ci doar ca nu imi doresc sa mai evoluez acolo. Ar fi ultimul stadion pe care as vrea sa joc un meci de fotbal. Dar alegerea stadionului nu depinde de mine", a mentionat Coman, care sustine ca pentru jucatorii rapidisti va fi foarte greu sa evolueze in partida cu Gloria fara spectatori. "Noi depindem foarte mult de ajutorul suporterilor, dar speram sa castigam, iar la urmatorul meci sa ii avem din nou alaturi", a afirmat Coman. Rugat sa comenteze declaratia patronului stelist, Gigi Becali, care a declarat ca, in cazul in care nu l-ar fi votat pe Mircea Sandu la sefia FRF, Steaua nu ar fi castigat anul trecut campionatul, Coman a spus: "Nu joaca Mircea Sandu, jucatorii decid cine este campioana. Am dovedit anul trecut ca putem tine ritmul si ca pentru noi nu este greu acest program incarcat".
Maftei a semnat, Karamian in stand-by
George Copos a anuntat ieri ca a reusit sa-l convinga pe capitanul Vasile Maftei sa accepte prelungirea contractului pana in 2010. "Azi i-am facut lui Maftei tacklingul pe care i l-am promis si a semnat noul contract. Va fi pentru inca patru ani jucatorul nostru. Ma bucur foarte mult ca a acceptat sa continue cu noi. Este un jucator extraordinar de care avem nevoie in continuare", a declarat ieri Copos. Conform unor surse din club, salariul lui Maftei a crescut de la 50.000 de euro pe an la peste 100.000. In ceea ce priveste situatia mijlocasului armean Artavazd Karamian, al carui contract cu Rapid expira peste aproximativ doua luni, actionarul clubului giulestean a spus ca va face tot posibilul sa o rezolve. "Va fi putin mai greu sa-i fac un tackling lui Karamian decat lui Maftei, pentru ca armeanul fuge mai repede. Dar o sa-l urmaresc, pentru ca imi doresc mult ca el sa ramana la Rapid", a explicat George Copos. Prezent alaturi de Coman in fata ziaristilor, Artavazd Karamian a confirmat ca nu a semnat inca un nou contract. "Inca n-am semnat prelungirea contractului cu Rapid. Eu am oferte si de la alte cluburi, dar nu pot sa spun de la cine. Nu ma gandesc sa plec, mi-as dori sa continui aici, dar trebuie sa vorbesc cu George Copos sa vedem daca ne intelegem. Daca vor fi oferte de la alte echipe din Romania, chiar de la Steaua si de la Dinamo, trebuie sa ma gandesc, pentru ca eu sunt jucator profesionist si e ceva normal", a adaugat Karamian, a carui intelegere cu gruparea giulesteana expira in aceasta iarna. (MIG)
D. Niculae: "<<Vama>> era cel mai bun!"
Fostul atacant al Rapidului, Daniel Niculae, a declarat pentru "News In" ca prin demisia lui Dinu Gheorge din functia de presedinte executiv al Rapidului s-a rupt legatura dintre conducere si echipa. "Am fost foarte surprins cand am aflat ca Dinu Gheorghe a parasit Rapidul. Este o mare pierdere pentru echipa, fiindca era omul care ducea tot greul acestui club. Sunt sigur ca prin aceasta plecare s-a rupt legatura intre cei care conduc clubul si echipa. Jucatorii sunt cei care au de pierdut. Daca eu eram in locul lor, as fi facut presiuni ca Dinu Gheorghe sa nu plece, fiindca nu exista un conducator mai bun ca dansul", a spus Niculae. Atacantul lui AJ Auxerre a mai spus ca a fost surprins de atitudinea suporterilor la meciul Romania-Belarus (3-1): "Este pacat de tot cea ce s-a intamplat pe stadionul din Ghencea. Este cu atat mai dureros, cu cat ne-am dorit foarte mult sa revenim in Bucuresti, dar se pare ca anumiti suporteri nu au apreciat aceast lucru". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.