A trecut luna septembrie impreuna cu Czech Nights si concertul celor de la The Nihilists, dar vin ultimele zile ale lui octombrie cu Noblesse Oblige si Tetine. Cei pasionati de post-punk, disco punk, electro sau dark wave vor fi cu siguranta mai mult decét satisfacuti. Cele doua trupe, pentru prima data in Roménia, vor concerta la Bucuresti, in cadrul evenimentului "UnderLondon" ce va avea loc vineri, 27 octombrie, la Amsterdam White House (fosta Cina). In deschidere va mixa Tom Wilson, cel mai probabil electroclash pentru a pregati terenul pentru ce va urma.
Noblesse Oblige ajunge si in Roménia dupa ce, intr-un timp foarte scurt (9 luni), a reusit sa se impuna pe scenele cluburilor din Londra, Berlin sau Moscova. Cuplul franco-german Valerie Renay-Sebastian Philipp stie cum sa provoace si cum sa-si impresioneze publicul. Show-urile lor sunt intotdeauna spectaculoase, agresive si perverse, adoptand in piesele lor teme ca incestul ("Daddy Don't Touch Me There") sau fascismul ("Fashion Fascism"), insa intr-un mod inteligent si ironic. Tinta celor doi este de a obtine o anumita reactie din partea publicului, fie ca este vorba de revolta, fie de exaltare.
Tetine (Eliete Mejorado si Bruno Verner), originari din Brazilia, au cunoscut succesul tot in cluburile din Londra. La fel ca Noblesse Oblige, si ei cauta sa socheze prin cuvinte, gesturi si manifestari. O combinatie intre muzica electro, carioca funk si rap, cu proiectii video undeva in spate si un "live performance" care cauta sa-ti faca picioarele sa se miste, spréncenele sa se incrunte si sa-ti trezeasca un zémbet pervers pe fata.
Pentru o noapte, "UnderLondon" muta scena underground a Londrei la Bucuresti. Ramane de vazut care va fi reactia publicului.