Dupa mai multe runde de discutii, principalul actionar al Rapidului, George Copos, si antrenorul Razvan Lucescu au ajuns la un acord privind prelungirea intelegerii. Pana in prezent, tehnicianul giulestean castiga 70.000 de euro pe sezon, avand unul

Dupa mai multe runde de discutii, principalul actionar al Rapidului, George Copos, si antrenorul Razvan Lucescu au ajuns la un acord privind prelungirea intelegerii.
Pana in prezent, tehnicianul giulestean castiga 70.000 de euro pe sezon, avand unul dintre cele mai slabe salarii din Liga.

""Am discutat cu Razvan si am ajuns la un acord, dar nu pot dezvalui detaliile acestui nou angajament"", a declarat Copos. In noul contract exista si clauze. Astfel, Razvan Lucescu va incasa un bonus de 300.000 de dolari in cazul castigarii titlului. De asemenea, partile au stabilit si o clauza de reziliere a intelegerii, in valoare de 100.000 de euro.

Dupa Razvan, oficialul giulestean va deschide lista jucatorilor carora le va mari contractele. ""Primul este capitanul Vasile Maftei. I-am facut o oferta buna si sper sa fie multumit"", a spus Copos. Numai ca surse din club sustin ca internationalul rapidist ezita sa semneze un nou contract, actualul fiind scadent vara viitoare. Lista ii mai cuprinde pe Marius Constantin, Danut Coman, Ionut Rada si Buga, ale caror salarii vor creste.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.